Det vi har väntat på sedan tidig vår har äntligen kommit! Säsongens första resa går till nykomlingarna Karlskrona och självklart styr vi en resa söderut. Vi vet att det inte finns något bättre att göra en onsdag än att åka buss med oss, så se nu till att anmäla dig och dina kompisar direkt! Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ring 070-56 380 58 eller anmäl dig vid Wolfpacks bord i Nitton32 på torsdagens CHL-match. På bussen kommer vi också att sälja mackor och läsk för 20kr, så ta med lite extra kontanter om ni är hungriga.

 

Avresa: 16/9, klockan 10:00, tågstationen Karlstad
Pris: 400kr(inklusive biljett) Är du inte medlem i The Wolfpack tillkommer ytterligare 100kr.
Anmälan: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-56 380 58 eller vid Wolfpacks bord i Nitton32

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nytt för i år är att Bryggeriet och The Wolfpack kommer att samköra säsongens resor. Det här är första resan vi styr iväg och vi hoppas såklart att det blir en succé! Redan nu är ca 30st anmälda och fler lär det bli. Förhoppningen är att vi tillsammans ska kunna leverera riktigt bra resor under säsongens gång, öka antalet resande och på så vis också stödja Färjestad på ännu bättre sätt!